Video Marketing

Hvem håndterer din virksomheds online markedsføring og kommunikation på de sociale medier, hjemmesiden og i jeres nyhedsbrev? Og hvem sikrer, at din virksomheds online strategi bliver ført ud i livet? Svaret er sikkert, at det gør du, men at det ikke altid er lige let at finde tiden til det. Og i øvrigt er det også svært at følge med i alle de nye trends, der sker inden for content marketing og online markedsføring.
Vi er eksperter i content marketing og værdiskabende kommunikation, som i bund og grund handler om storytelling. Med en abonnementsløsning, vi kalder for content creation,hjælper vi dig med at indsamle, fremstille, publicere og følge op på din virksomheds gode historier – alt sammen med øje for at skabe resultater for færrest mulige penge. Her integrerer vi naturligvis forskelige former for video til de sociale medier og redaktionelle film så meget, som budgettet tillader.
Med vores content creation løsning opnår du den største effekt ved din online markedsføring og sparer tid og ressourcer ved at placere opgaven hos os.